Blar i HiBu: Rapport fra Høgskolen i Buskerud på emneord "turisme"
Viser treff 1-4 av 4
-
Autentiske matopplevelser og gjestens tilfredshet, gjenkjøp og anbefaling : resultater fra gjesteundersøkelse ved 4 DNT-hytter
(Rapporter fra Høgskolen i Buskerud;76, Peer reviewed; Research report, 2010-07)Målet for oss med denne undersøkelsen har vært å teste om det er sammenheng mellom lokal mat ved måltidene og gjestens tilfredshet, tilbøyelighet til gjenkjøp og anbefaling til venner. Vi tar utgangspunkt i opplevelsesdimensjonene ... -
Hva skaper stoppeffekt langs veien? : resultater fra gjesteundersøkelse ved Hallingporten i Flå kommune sommeren 2008
(Rapporter fra Høgskolen i Buskerud, Research report; Peer reviewed, 2008-10)Hallingporten er et stoppested for reisende langs Rv 7 mellom øst- og vestlandet. Det ligger naturskjønt plassert ved Gulsvik i Flå kommune omlag to timer fra Oslo, og har kafeteria, bensinstasjon med butikk, båthavn og ... -
Kompetanseutfordringer i reiselivet i Buskerud : forslag til tiltak
(Rapporter fra Høgskolen i Buskerud;97, Research report, 2013-12)Rapporten er basert på et prosjekt som har kartlagt mulighetene for kompetanseutvikling i reiselivsnæringen i Buskerud fylke. Prosjektet har støttet seg på tidligere studier, generelle data om næringen og dybdeintervjuer ... -
Lokalmatens rolle i reiselivet i Buskerud : virkemidler for regional FoU og innovasjon
(Rapporter fra Høgskolen i Buskerud;75, Peer reviewed; Research report, 2010-02)Buskerud er et mangfoldig fylke. Her finner vi fjell, sjø, bygder og byer. Mangfoldet gjenspeiler seg både i de som produserer mat lokalt i Buskerud og de som tilbyr matopplevelser til tilreisende og andre kunder. I rapporten ...