dc.contributor.author | Kristiansen, Anne Lene | |
dc.contributor.author | Ouff, Susanne Moen | |
dc.coverage.spatial | Vinje | en_US |
dc.date.accessioned | 2023-11-01T12:44:20Z | |
dc.date.available | 2023-11-01T12:44:20Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.isbn | 978-82-7206-810-2 | |
dc.identifier.issn | 2535-5325 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11250/3099990 | |
dc.description.abstract | Basert på svara frå spørjeundersøkinga og samtalane i dei kvalitative intervjua ser det ut til at barnehagane i Vinje kommune all hovudsak har eit godt mat- og drikketilbod og at barnehagane i stor grad følgjer dei nasjonale retningslinene for mat og måltid i barnehagen.
Vi ser likevel utviklingspotensial og har nokre tilrådingar som gjeld tilbodet av mat og drikke, og nokre tilrådingar som gjeld det organisatoriske og/eller pedagogiske arbeidet i barnehagane. | en_US |
dc.language.iso | nno | en_US |
dc.publisher | Universitetet i Sørøst-Norge | en_US |
dc.relation.ispartofseries | Skriftserien fra Universitetet i Sørøst-Norge;135 | |
dc.rights.uri | https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/ | |
dc.subject | barnehager | en_US |
dc.subject | kosthold | en_US |
dc.subject | måltider | en_US |
dc.title | Mat og måltid i Vinjebarnehagen | en_US |
dc.type | Report | en_US |
dc.description.version | publishedVersion | en_US |
dc.rights.holder | © Forfatterne | en_US |
dc.subject.nsi | VDP::Medisinske Fag: 700::Helsefag: 800 | en_US |
dc.source.pagenumber | 40 | en_US |