Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorKulset, Ellen M.
dc.contributor.authorLudvigsen, Eivind
dc.contributor.authorBaksaas, Kjell Magne
dc.date.accessioned2022-11-30T10:22:15Z
dc.date.available2022-11-30T10:22:15Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.isbn978-82-7206-722-8
dc.identifier.issn2535-5325
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11250/3034987
dc.description.abstractUSN Handelshøyskolen har etablert master i regnskap og revisjon som en næringsmaster. Dette innebærer at studentene på dette profesjonsstudiet jobber 50 % og tar masteren på 120 studiepoeng over tre år. En studiemodell med mest studier på høsten og mest jobb i årsoppgjøret passer partnerbedriftene, og studentene får erfaringslæring ved veksling mellom teoretisk utdannelse og praktisk profesjonsjobbing. Trepartssamarbeid er utfordrende ettersom partnerbedriftene har ulike behov og ønsker. Denne undersøkelsen viser at det i et fremtidig tettere samarbeid mellom partnerbedriftene og universitetet med tilhørende integrering av praksis og studium særlig må tas hensyn til taushetsplikt og det å unngå spredning av konkurranseinformasjon. Partnerbedriftene ønsker at et utvidet samarbeid bør være et tilbud med frivillig deltakelse, og synes i mindre grad forberedt på å få større forpliktelser.en_US
dc.language.isonoben_US
dc.publisherUniversitetet i Sørøst-Norgeen_US
dc.relation.ispartofseriesSkriftserien fra Universitetet i Sørøst-Norge;108
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/
dc.subjectKonferansebidragen_US
dc.subjectnæringsmasteren_US
dc.subjecterfaringslæringen_US
dc.titleErfaringslæring i en profesjonsrettet næringsmaster med partnerbedrifter: Foreløpige erfaringeren_US
dc.typeReporten_US
dc.description.versionpublishedVersionen_US
dc.rights.holder© Forfatterneen_US
dc.subject.nsiVDP::Samfunnsvitenskap: 200en_US
dc.source.pagenumber16en_US


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel

https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/
Med mindre annet er angitt, så er denne innførselen lisensiert som https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/