Smak av Telemark : mat og matopplevingar ved Rauland Høgfjellshotell AS
dc.contributor.author | Kåsene, Anne-Guri | |
dc.contributor.author | Svardal, Solveig | |
dc.coverage.spatial | Vinje | |
dc.date.accessioned | 2010-01-27T15:41:55Z | |
dc.date.accessioned | 2017-04-20T06:27:21Z | |
dc.date.available | 2010-01-27T15:41:55Z | |
dc.date.available | 2017-04-20T06:27:21Z | |
dc.date.issued | 2009-07-15 | |
dc.identifier.isbn | 978-82-7401-307-0 | |
dc.identifier.issn | 0802-3662 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11250/2439895 | |
dc.description.abstract | Sommaren 2009 vil Rauland Høgfjellshotell tilby smakar av mat og drikke frå Telemark på sin sommarbuffé. Seinare kan det og vera aktuelt med slike matprodukt i annan matservering ved hotellet. Dette prosjektet summerer opp samarbeidspartnarar (produsentar og leverandørar), særeigenheiter og opplevingar i tilknyting til produkt og produsent, kva hotellet kan bruke av dette, både i si formidling på hotellet og hjå produsenten, ved eventuelle besøk av grupper frå hotellet. Til slutt er det ein del forslag til konkret informasjonsmateriell, som Rauland Høgfjellshotell eventuelt kan bruke i ulike formidlingsaktivitetar på hotellet. | |
dc.language.iso | nno | |
dc.publisher | Telemarksforsking | |
dc.relation.ispartofseries | TF-notat 32/2009 | |
dc.subject | Reiseliv | |
dc.subject | Telemark | |
dc.subject | Mat | |
dc.title | Smak av Telemark : mat og matopplevingar ved Rauland Høgfjellshotell AS | |
dc.type | Working paper | |
dc.description.version | Published version | |
dc.rights.holder | © Copyright Telemarksforsking | |
dc.subject.nsi | 242 |