Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorKåsene, Anne-Guri
dc.contributor.authorSvardal, Solveig
dc.coverage.spatialVinje
dc.date.accessioned2010-01-27T15:41:55Z
dc.date.accessioned2017-04-20T06:27:21Z
dc.date.available2010-01-27T15:41:55Z
dc.date.available2017-04-20T06:27:21Z
dc.date.issued2009-07-15
dc.identifier.isbn978-82-7401-307-0
dc.identifier.issn0802-3662
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2439895
dc.description.abstractSommaren 2009 vil Rauland Høgfjellshotell tilby smakar av mat og drikke frå Telemark på sin sommarbuffé. Seinare kan det og vera aktuelt med slike matprodukt i annan matservering ved hotellet. Dette prosjektet summerer opp samarbeidspartnarar (produsentar og leverandørar), særeigenheiter og opplevingar i tilknyting til produkt og produsent, kva hotellet kan bruke av dette, både i si formidling på hotellet og hjå produsenten, ved eventuelle besøk av grupper frå hotellet. Til slutt er det ein del forslag til konkret informasjonsmateriell, som Rauland Høgfjellshotell eventuelt kan bruke i ulike formidlingsaktivitetar på hotellet.
dc.language.isonno
dc.publisherTelemarksforsking
dc.relation.ispartofseriesTF-notat 32/2009
dc.subjectReiseliv
dc.subjectTelemark
dc.subjectMat
dc.titleSmak av Telemark : mat og matopplevingar ved Rauland Høgfjellshotell AS
dc.typeWorking paper
dc.description.versionPublished version
dc.rights.holder© Copyright Telemarksforsking
dc.subject.nsi242


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel