Smak av Telemark : mat og matopplevingar ved Rauland Høgfjellshotell AS
Working paper
Published version
Åpne
Permanent lenke
http://hdl.handle.net/11250/2439895Utgivelsesdato
2009-07-15Metadata
Vis full innførselSamlinger
Sammendrag
Sommaren 2009 vil Rauland Høgfjellshotell tilby smakar av mat og drikke frå Telemark på sin sommarbuffé. Seinare kan det og vera aktuelt med slike matprodukt i annan matservering ved hotellet. Dette prosjektet summerer opp samarbeidspartnarar (produsentar og leverandørar), særeigenheiter og opplevingar i tilknyting til produkt og produsent, kva hotellet kan bruke av dette, både i si formidling på hotellet og hjå produsenten, ved eventuelle besøk av grupper frå hotellet. Til slutt er det ein del forslag til konkret informasjonsmateriell, som Rauland Høgfjellshotell eventuelt kan bruke i ulike formidlingsaktivitetar på hotellet.