Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorHvitsand, Christine
dc.date.accessioned2014-08-08T13:52:37Z
dc.date.accessioned2017-04-20T06:27:39Z
dc.date.available2014-08-08T13:52:37Z
dc.date.available2017-04-20T06:27:39Z
dc.date.issued2014-06-05
dc.identifier.citationHvitsand, C. Økologisk spydspiss: Andelslandbrukets rolle i å fremme bioøkonomi, og økt kunnskap om og forbruk av økologisk mat. Bø: Telemarksforsking, 2014
dc.identifier.isbn978-82-7401-713-9
dc.identifier.issn1501-9918
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2439933
dc.description.abstractRapporten ser på praksis og erfaringer fra andelsgårder i USA og England, og på hva som kjennetegner norske andelsgårder og andelshavere. Det er gjennomført case-studier av fem norske andelsgårder og spørreundersøkelse til andelshavere ved syv norske gårder. Erfaringer og praksis fra andelslandbruk vurderes i forhold til om modellen kan bidra i retning av å nå politiske målsettinger innen landbruk, økologisk mat og kosthold. Vi diskuterer også hvorvidt andelslandbruket viser en god bioøkonomi og stimulerer til bred verdiskaping, dvs. at modellen fremmer miljømessig, sosial, kulturell og økonomisk bærekraft i sitt virke.
dc.language.isonob
dc.publisherTelemarksforsking
dc.subjectandelsgårder
dc.subjectandelshavere
dc.subjectøkologisk mat
dc.titleØkologisk spydspiss: Andelslandbrukets rolle i å fremme bioøkonomi, og økt kunnskap om og forbruk av økologisk mat
dc.typeResearch report
dc.description.versionPublished version
dc.rights.holder© Copyright Telemarksforsking
dc.subject.nsi914


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel