Show simple item record

dc.contributor.authorRosef, Olav
dc.contributor.authorDjupvik, Jon d.y.
dc.contributor.authorBratsvedal, Marte
dc.contributor.authorVold, Helle
dc.contributor.authorYri, Mona
dc.date.accessioned2006-07-13T09:47:10Z
dc.date.accessioned2017-04-19T13:28:08Z
dc.date.available2006-07-13T09:47:10Z
dc.date.available2017-04-19T13:28:08Z
dc.date.issued2003
dc.identifier.issn1503-3767
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2439194
dc.description.abstractEscherichia coli opptrer i mange varianter fra de harmløse tarmbakteriene til de svært patogene som forårsaker sykdom og død hos menneske. En har den senere tid kartlagt reservoaret til de sykdomsfremkallende variantene, og det har skjedd en rivende utvikling i forståelsen av patogenitetsmekanismene. Hensikten med denne artikkelen er å gi en oversikt over E. coli som næringsmiddeloverført patogen.
dc.format.extent85682 bytes
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.language.isonob
dc.publisherHøgskolen i Telemark
dc.relation.ispartofseriesHiT skrift
dc.subjectEscherichia coli
dc.subjectNæringsmiddelbåren E.coli
dc.subjectPatogene varianter
dc.subjectReservoar E.coli 0157
dc.subjectEHEC i Norge
dc.subjectKolibakterier
dc.subjectTarmbakterier
dc.subjectTarmsykdommer
dc.titleEscherichia coli, bakterien som alle har, men noen blir syke av : en oversikt
dc.typeResearch report
dc.description.versionPublished version
dc.rights.holder© The Authors/Telemark University College
dc.subject.nsi600
dc.subject.nsi813


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record