• norsk
    • English
  • English 
    • norsk
    • English
  • Login
Browsing by Author 
  •   Home
  • Browsing by Author
  •   Home
  • Browsing by Author
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Browsing USN Open Archive by Author "Kåsene, Anne-Guri"

  • 0-9
  • A
  • B
  • C
  • D
  • E
  • F
  • G
  • H
  • I
  • J
  • K
  • L
  • M
  • N
  • O
  • P
  • Q
  • R
  • S
  • T
  • U
  • V
  • W
  • X
  • Y
  • Z
  • Æ
  • Ø
  • Å

Sort by:

Order:

Results:

Now showing items 1-6 of 6

  • title
  • issue date
  • submit date
  • author
  • ascending
  • descending
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
    • Forskermobilitet. Erfaringer fra forskerdeltakelse i en nystartet bedrift i Telemark 

      Kåsene, Anne-Guri (TF-notat 7/2011, Working paper, 2011-06-15)
      Dette notatet beskriver erfaringer med VRI-virkemidlet "forskermobilitet" i en liten bedrift i Telemark. Gjennom en periode på ca. 2 1/2 år har en forsker fra Telemarksforskning fulgt en nystartet spinneribedrift, både ...
    • Nettverksprosjekter i kultur- og naturnæringene : erfaringer fra nettverksprosjektene : oppsummeringer av forskningsbehov, arbeidsmetodikk og finansiering av bedriftsprosjekter i BTV-regionen 

      Kåsene, Anne-Guri (TF-notat 7/2007, Working paper, 2007)
      Notatet oppsummerer erfaringer Telemarksforsking-Bø har fra gjennomføringen av arbeidet med de to nettverksprosjektene "Mohairgeiter, kulturlandskap og spinneriproduksjon" (arbeidsrapport nr 14/2007) og "Opplevelsesstølen" ...
    • Piplinger og kultur- og naturbaserte opplevelser : Røysland gård 

      Kåsene, Anne-Guri (Working paper, 2006-04-26)
    • Smak av Telemark : mat og matopplevingar ved Rauland Høgfjellshotell AS 

      Kåsene, Anne-Guri; Svardal, Solveig (TF-notat 32/2009, Working paper, 2009-07-15)
      Sommaren 2009 vil Rauland Høgfjellshotell tilby smakar av mat og drikke frå Telemark på sin sommarbuffé. Seinare kan det og vera aktuelt med slike matprodukt i annan matservering ved hotellet. Dette prosjektet summerer opp ...
    • Telemark som merkevare : merkevarebygging med grunnlag i regionale og lokale ressursar 

      Kåsene, Anne-Guri (Rapport 221, Research report, 2005)
      Ei merkevare er meir enn bare eit fysisk produkt eller ei teneste. Merkevara har i tillegg eigenskapar som differensierer produktet eller opplevinga frå andre liknande produkt eller andre opplevingar. Slike eigenskapar kan ...
    • Telemarkskyri Meieri AS forretningsplan : hovudutfordringar og regionale effektar av å satse på stadeigen ferase som grunnlag for meieriproduksjon i Fyresdal 

      Kåsene, Anne-Guri (Rapport 223, Research report, 2005)
      Rapporten inneheld forretningsplan for Telemarkskyri Meieri, og summerer opp og drøftar ulike utfordringar og regionale effektar av å satse på Telemarksfeet som grunnlag for meieriproduksjon i Vest-Telemark.

      Contact Us | Send Feedback

      Privacy policy
      DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

      Service from  Unit
       

       

      Browse

      ArchiveCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsDocument TypesJournals

      My Account

      Login

      Contact Us | Send Feedback

      Privacy policy
      DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

      Service from  Unit